وي با اشاره به اينکه استانهاي شرکت کننده در اين همايش يا در دور اول يا دور دوم مصوبه هيأت دولت را در خصوص راه اندازي بازارچه و شهرک صنايع دستي دريافت کردهاند، اظهار داشت: بخش مهمي از اطلاعاتي که در اين همايش مورد بررسي قرار ميگيرد تجربيات استانهايي است که با مصوبه دور اول، تا حدي امور مربوط به بازارچهها را عملي کردهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان بوشهر ادامه داد: استانهايي که در حال حاضر طرح مطالعات بازارچهها و شهرکهاي صنايع دستي را پشت سر گذاشتهاند، از تجربيات کافي در اين بخش برخوردار هستند که استفاده از اطلاعات آنها، امکان خطا در بخش مطالعاتي استانهاي ديگر را کاهش ميدهد.
دهاز با بيان اينکه در حال حاضر از ميان 30 استان، هفت استان موفق شده اند طرح مطالعاتي بازارچهها را به پايان برسانند، گفت: 23 استان ديگر نيز با دريافت اعتبار 70 ميليون توماني خود از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، اين مبحث را آغاز کردهاند.
وي در ادامه اظهار داشت: استانهاي اصفهان، مرکزي، چهار محال بختياري، خراسان رضوي، آذربايجان شرقي، سمنان، کرمان، مازندران، بوشهر، اردبيل، سمنان، همدان، گيلان و زنجان از استانهاي حاضر در اين همايش هستند.
احمد دهاز با تأکيد بر اينکه اين همايش به عنوان يک برنامه جانبي در کنار نمايشگاه منطقهاي صنايعدستي بوشهر برگزار ميشود، افزود: معاونان صنايع دستي 11 استان شرکت کننده در اين نمايشگاه در اين همايش نيز حضور دارند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر خاطرنشان کرد: معاونان صنايع دستي استانهاي حاضر در خصوص ارائه راهکارهاي مناسب براي اجراي صحيح بازارچههاي صنايع دستي به تبادل اطلاعات ميپردازند.
وي يادآورشد: همايش معاونان صنايع دستي 18 استان کشور 25 آذرماه همزمان با افتتاحيه نمايشگاه منطقهاي صنايعدستي در استان بوشهر برگزار ميشود./111/
انتهای پیام/